Latest topics

» Best laptop for playing
by Lightning62 Today at 7:37 am

» Woofie the Dog's Skin Shop
by woofiedog Today at 5:49 am

» Campaign: Otto Carius (WIP)
by frinik Today at 1:02 am

» Merry Christmas and Happy New Year!
by lockie Mon Dec 11, 2017 11:59 pm

» All of the command keys are set to ???
by lockie Mon Dec 11, 2017 8:00 am

» Sta scranny 001:Error
by mechanic Sun Dec 10, 2017 9:51 pm

» Missing Keyboard Defaults
by Lightning62 Sat Dec 09, 2017 9:10 pm

» Any way to separate infantry from tanks?
by aleader Sat Dec 09, 2017 5:50 pm

» STA(Steel Tank Add-on) 3.2 (Steel Fury)
by Lightning62 Sat Dec 09, 2017 3:46 pm

December 2017

MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar


    What happened to my SF graphics...??

    Share
    avatar
    Atlantis_Risen

    Posts : 64
    Join date : 2015-05-23
    Age : 43
    Location : Massachusetts USA

    What happened to my SF graphics...??

    Post by Atlantis_Risen on Mon Feb 20, 2017 12:59 am

    Hi all.  Something terrible has happened to my SF graphics.  Sad  On my last PC (which is quite a bit weaker than my new laptop) my graphics looked like this:





    With my current install, the game looks like this, everything's just one flat color:



    I must have done something terribly wrong.  This is my JSGME install:



    My PC specs are:

    MSI 15.6" GL62 6QF-1445
    Intel Core i7 6700HQ (2.60 GHz)
    NVIDIA GeForce GTX 960M
    12 GB Memory
    128 GB SSD
    1 TB HDD
    Windows 10 Home 64-Bit

    What did I do wrong?

    Txema
    TSF Member
    TSF Member

    Posts : 267
    Join date : 2014-07-26

    Re: What happened to my SF graphics...??

    Post by Txema on Mon Feb 20, 2017 1:53 am

    Hi !

    I think you have to select the option:

    "no video mode restrictions" In the game settings. Please, check it !

    Txema
    avatar
    Atlantis_Risen

    Posts : 64
    Join date : 2015-05-23
    Age : 43
    Location : Massachusetts USA

    Re: What happened to my SF graphics...??

    Post by Atlantis_Risen on Mon Feb 20, 2017 2:28 am

    Txema wrote:Hi !

    I think you have to select the option:

    "no video mode restrictions" In the game settings. Please, check it !

    Txema

    I just tried, no good Sad  Its almost like the textures are super low quality.  Here are a couple more examples:



    avatar
    mechanic

    Posts : 160
    Join date : 2014-11-03

    Re: What happened to my SF graphics...??

    Post by mechanic on Mon Feb 20, 2017 8:43 am

    Atlantis_Risen wrote:Hi all.  Something terrible has happened to my SF graphics.
    I guess this is issue of the videocard driver.
    Try this FAQ N16
    1. Open with Notepad(or Notepad++) file Steel Fury - Kharkov 1942\data\k42\loc_rus\config\config.engcfg
    2. Find entry
    Code:
    formats()
    {
    user, 0, 2;
    3. Replace value "0" with value "-1" for the parameters:
    tbump, -1, 2;
    bump, -1, 2;
    trans, -1, 2;
    techn, -1, 2;
    4. Save
    Tick file option "read only".
    avatar
    Atlantis_Risen

    Posts : 64
    Join date : 2015-05-23
    Age : 43
    Location : Massachusetts USA

    Re: What happened to my SF graphics...??

    Post by Atlantis_Risen on Mon Feb 20, 2017 3:50 pm

    mechanic wrote:
    Atlantis_Risen wrote:Hi all.  Something terrible has happened to my SF graphics.
    I guess this is issue of the videocard driver.
    Try this FAQ N16
    1. Open with Notepad(or Notepad++) file Steel Fury - Kharkov 1942\data\k42\loc_rus\config\config.engcfg
    2. Find entry
    Code:
    formats()
    {
    user, 0, 2;
    3. Replace value "0" with value "-1" for the parameters:
    tbump, -1, 2;
    bump, -1, 2;
    trans, -1, 2;
    techn, -1, 2;
    4. Save
    Tick file option "read only".

    I had actually set these like this already, because of another thread on blurry interior graphics problem, no effect on my problem thou.
    avatar
    frinik
    TSF Member-Golden Feather
    TSF Member-Golden Feather

    Posts : 1409
    Join date : 2014-07-27
    Age : 61
    Location : Bogota-Colombia

    Re: What happened to my SF graphics...??

    Post by frinik on Tue Feb 21, 2017 2:15 pm

    Ok Atlantis you need to post more info.


    1)What model is your laptop and what are the specs?

    2) Post your config file

    Your problem is either from the textures folder. Something went wrong when you installed Steel; Fury on your (new?) laptop. You could simply disenable and re-enable all the mods in the mods folder and see what happens. Or it`s in the config folder that there were changes to your textures and or the quality settings. Check also your in games video settings to see if some settings have changed compared to what you had on your previous pc. One last thing to check is your Nvidia Control Panel or AMD Radeon Settings software ( depending on what you have)and see what kind of global and graphic settings you have for SF. Remember that the game is old and does not recognize the modern video architecture of Nvidia and ATI Radeon gpus and will automatically default your available video memory to 128 mbs and thus adjust your graphic settings accordingly. You may have to set everything manually to counterbalance that both in the config file andéor the Nvidia control panel or AMD equivalent.
    avatar
    Atlantis_Risen

    Posts : 64
    Join date : 2015-05-23
    Age : 43
    Location : Massachusetts USA

    Re: What happened to my SF graphics...??

    Post by Atlantis_Risen on Wed Feb 22, 2017 2:32 am

    I uninstalled, re-downloaded, and re-installed and now all seems well.  Thanks guys!  Very Happy




    Sponsored content

    Re: What happened to my SF graphics...??

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Dec 13, 2017 8:23 am