Latest topics

January 2018

MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


    Errors 98% during mission download

    Share

    dwain7

    Posts : 95
    Join date : 2016-04-12

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by dwain7 on Fri Jan 06, 2017 8:58 pm

    I have found that in my install all of the Fury missions crash at about 98% loaded. From a previous post by Lockie I note the following as possible reasons for a 98% load crash...

    98%
    - Missed files common units/common_res,
    - errors in the file ***_places.engcfg,
    - error in the name of the file ***_places.engcfg,
    - error in the name of coc _ ***.engcfg, should be cocpit = cocpits\coc _***.engcfg,
    - the problem of the polygon: objects of the polygon not registered in config ...\levels\obj_cfg\objects or corrupted file: ...\cd\polygon.datapack
    - error in the script line: user_human () {sov_tank7: AA, wp_gunner, 1;} instead sov_tnk written rus_tnk

    I have also seen the same problem in the last mission of the Nazi Power campaign.

    If the same issue has been seen by other players, was there a common problem and fix to be had?
    avatar
    lockie
    TSF Member
    TSF Member

    Posts : 3826
    Join date : 2014-07-24
    Age : 50
    Location : Ukraine, Kyiv

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by lockie on Fri Jan 06, 2017 10:15 pm

    dwain7 wrote:I have found that in my install all of the Fury missions crash at about 98% loaded.
    I have also seen the same problem in the last mission of the Nazi Power campaign.
    It is a very detailed description of the error 98%
    Usually, it happens because of the memory lack. I mean, patch 4Gb was not applied. I'll check out last mission of the Nazi Power campaign at my installation.

    PS
    Did u check out PM? I've sent to u via e-mail a new translated config.

    dwain7

    Posts : 95
    Join date : 2016-04-12

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by dwain7 on Sat Jan 07, 2017 12:04 am

    I have diligently used the 4gb patch on both the starter and shell execs in both the base game and within STA 3.1. I am also getting 98% load crash on all of the GMP 4.x missions. I tried de-activating all mods and then reactivating them, applied 4gb patch as described, and created a new profile. Same result.
    avatar
    lockie
    TSF Member
    TSF Member

    Posts : 3826
    Join date : 2014-07-24
    Age : 50
    Location : Ukraine, Kyiv

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by lockie on Sat Jan 07, 2017 11:03 am

    dwain7 wrote:I am also getting 98% load crash on all of the GMP 4.x missions.
    That's a very specific case, coz I didn't receive any complains abt. missions in GMP4.1. I've sent e-mail to u. We need to discuss this error more detailed.

    dwain7

    Posts : 95
    Join date : 2016-04-12

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by dwain7 on Sat Jan 07, 2017 4:11 pm

    Happy to do so.

    On the Fury missions, this is the error I receive at the 98% load crash (crashes the whole game).  "Exception core:
    001: Error initialization program."  Same with the last Nazi Power mission.  All the other Nazi Power missions run just fine (still have the red spots on the tank - no idea where that comes from).  

    For the GMB 4.x missions, they just crash to the desktop.  No error message.

    I re-downloaded the 4gb patch (fresh version) and applied it to all instances of the starter and shell execs.  Overkill maybe, but it cannot hurt.  Same crash result at the same %.


    EDIT 08.01.2017
    Issue resolved. it was the weather absent.

    lockie

    DT1959

    Posts : 7
    Join date : 2017-09-19

    Errors 98% during mission download

    Post by DT1959 on Wed Sep 20, 2017 11:31 am

    I have the same problem.
    It crashes at loading - so from the very start - at 98 %.
    I get the error message "Exception core:
    001: Error initialization program."
    Of course, I applied the 4gb_patch.exe.

    What else can I do ?

    I have the problem with or without weather mod.
    avatar
    lockie
    TSF Member
    TSF Member

    Posts : 3826
    Join date : 2014-07-24
    Age : 50
    Location : Ukraine, Kyiv

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by lockie on Wed Sep 20, 2017 11:45 am

    DT1959 wrote:I have the same problem.
    It crashes at loading  - so from the very start - at 98 %.
    What is the mission name?
    Enclose here the content of the file:
    Steel Fury - Kharkov 1942\MODS\JSGME.ini
    It should look like this:
    JSGME.ini:

    [DEPENDANCIES]
    Polygons_v2.1="u05_AUG_2017"
    SSM 2.7="STA3.2"
    STA3.2="cockpit_T34-85_v1.0""v01_Soviet uniform 1943""v03.6_All_missions_opened""02_JULY_Upd_2017""aspect_5-4_STA3.2_v.1.7""u05_AUG_2017""u01_SEP_2017""u02_SEP_2017"
    02_JULY_Upd_2017="aspect_5-4_STA3.2_v.1.7""u05_AUG_2017""u01_SEP_2017""u02_SEP_2017"
    v01_Soviet uniform 1943=""
    v05_No_default_music_v.1.4=""
    aspect_5-4_STA3.2_v.1.7="u05_AUG_2017""u01_SEP_2017"
    u05_AUG_2017="u01_SEP_2017""u02_SEP_2017"
    u01_SEP_2017="u02_SEP_2017"
    [MODS]
    Polygons_v2.1=1
    SSM 2.7=2
    STA3.2=3
    v01c_Tank_Server_Mod=4
    v05_No_default_music_v.1.4=5
    v04_Hardcore_target_v1.2=6
    cockpit_T34-85_v1.0=7
    v01_Soviet uniform 1943=8
    v03.6_All_missions_opened=9
    02_JULY_Upd_2017=10
    aspect_5-4_STA3.2_v.1.7=11
    u05_AUG_2017=12
    Weather1_grass_summer v1.0=13
    u01_SEP_2017=14
    u02_SEP_2017=15
    avatar
    plug_nickel

    Posts : 89
    Join date : 2014-08-12

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by plug_nickel on Wed Sep 20, 2017 12:08 pm

    DT1959 wrote:I have the same problem.
    It crashes at loading  - so from the very start - at 98 %.
    I get the error message "Exception core:
    001: Error initialization program."
    Of course, I applied the  4gb_patch.exe.

    What else can I do ?

    I have the problem with or without weather mod.
    Do not enable any weather mod. Do with default wether.

    DT1959

    Posts : 7
    Join date : 2017-09-19

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by DT1959 on Wed Sep 20, 2017 12:42 pm

    That is what I have in the ini file.

    It's not in a mission, I can't get there. I have a CTD when loading the game (98 %), so even before I can chose a mission.

    [FORM SIZE]
    Main Height=412
    Main Left=944
    Main Top=142
    Main Width=600
    Main WindowState=0
    [MODS]
    SSM 2.7=1
    Polygons_v2.1=2
    STA3.2=3
    u07_JULY_Upd_2017=4
    aspect_16-9_STA3.2_v.7.0a=5
    cockpit_T34-85_v1.0=6
    [DEPENDANCIES]
    Polygons_v2.1="u07_JULY_Upd_2017"
    STA3.2="u07_JULY_Upd_2017""aspect_16-9_STA3.2_v.7.0a""cockpit_T34-85_v1.0"
    u07_JULY_Upd_2017="aspect_16-9_STA3.2_v.7.0a"

    Uninstalling aspect_16-9_STA3.2_v.7.0a allows me to get to the next screen. Now I'm trying to load a mission.
    avatar
    plug_nickel

    Posts : 89
    Join date : 2014-08-12

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by plug_nickel on Wed Sep 20, 2017 1:05 pm

    DT1959, check out double folder error.
    http://stasf2008.ephpbb.com/t20-how-to-install-sta-mod#71
    If inside folder STA1.0 u have another folder STA1.0, then u've "double folder" error.

    DT1959

    Posts : 7
    Join date : 2017-09-19

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by DT1959 on Wed Sep 20, 2017 1:15 pm

    Thank you, but since I had applied STA3.2, I thought STA1.0 was not needed. (not mentioned in the successive patched to be applied)

    The version on which I applied the patches was functioning well yesterday, but I'll try on another, fresh install.

    DT1959

    Posts : 7
    Join date : 2017-09-19

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by DT1959 on Wed Sep 20, 2017 1:52 pm

    No better luck with a fresh install.
    aspects_19-9STA3.2_v7.0a is still causing CTD with the aforementioned message.

    Nearly all missions of GMP4 (e.g. the Nazi power) and of GMP3 (and of GMP 1 and 2) cause a CTD at loading, with the message.

    Exception core:
    001: Error initialization program.

    JSGME.ini is as follows.

    [MODS]
    Unofficial_patch_SF_v0.1_eng=1
    SSM 2.7=2
    STA_GMP_1.47=3
    STA_GMP_2.37=4
    STA_GMP_3.32=5
    Polygons_v2.1=6
    STA3.2=7
    [FORM SIZE]
    Main Height=301
    Main Left=885
    Main Top=212
    Main Width=528
    Main WindowState=0
    [DEPENDANCIES]
    Unofficial_patch_SF_v0.1_eng="STA3.2"
    STA_GMP_1.47="Polygons_v2.1"
    STA_GMP_2.37="Polygons_v2.1"
    STA_GMP_3.32="Polygons_v2.1"

    Kozak76

    Posts : 5
    Join date : 2016-12-28

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by Kozak76 on Wed Sep 20, 2017 4:56 pm

    Hi, DT1959
    This files Unofficial_patch_SF_v0.1_eng=1
    STA_GMP_1.47=3
    STA_GMP_2.37=4
    STA_GMP_3.32=5 

    are not correct. Remove it.

    DT1959

    Posts : 7
    Join date : 2017-09-19

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by DT1959 on Wed Sep 20, 2017 6:51 pm

    Still the same thing.
    I have a CTD when loading the game (98 %), so even before I can chose a mission.

    Exception core:
    001: Error initialization program.

    Without the Aspect 16-9, I can chose a mission, but they still CTD with the same error message.

    But removing the missions is certainly a way to avoid them crashing.

    Can GMP 1 - 2 - 3 be played with version STA3 ?


    avatar
    lockie
    TSF Member
    TSF Member

    Posts : 3826
    Join date : 2014-07-24
    Age : 50
    Location : Ukraine, Kyiv

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by lockie on Wed Sep 20, 2017 9:59 pm

    DT1959 wrote:Still the same thing.
    I have a CTD when loading the game (98 %), so even before I can chose a mission.
    That's because of the wrong installation. U must follow exactly to the recommended order. Check out once again all folders for the "double error", especially folder "Polygons_v2.1"


    DT1959

    Posts : 7
    Join date : 2017-09-19

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by DT1959 on Thu Sep 21, 2017 9:17 am

    plug_nickel wrote:DT1959, check out double folder error.
    http://stasf2008.ephpbb.com/t20-how-to-install-sta-mod#71
    If inside folder STA1.0 u have another folder STA1.0, then u've "double folder" error.

    I installed the mods exactly in the order you gave me.
    I installed Polygons v2.1 as I downloaded it. I don't find any "double error".


    I guess STA1.0 isn't needed anymore, or am I wrong ?


    Can anyone answer this question : can GMP 1 - 2 - 3 be played with version STA3 ?

    DT1959

    Posts : 7
    Join date : 2017-09-19

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by DT1959 on Thu Sep 21, 2017 10:26 am

    OK, I succeeded in getting it to work after a complete reinstall. (Don't know what went wrong.)
    Thank you for your help.

    I just have this last question : can GMP 1 - 2 - 3 be played with version STA3 ?

    Kozak76

    Posts : 5
    Join date : 2016-12-28

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by Kozak76 on Thu Sep 21, 2017 11:03 am

    DT1959 wrote:OK, I succeeded in getting it to work after a complete reinstall. (Don't know what went wrong.)
    Thank you for your help.

    I just have this last question : can GMP 1 - 2 - 3 be played with version STA3 ?
    Yes  Very Happy All GMP's 1.x, 2.x, 3.x, 4.x already included.

    Sponsored content

    Re: Errors 98% during mission download

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Jan 18, 2018 3:21 am